УСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ МОДЕЛІ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ І НАВЧАННЯ ЯК ДЖЕРЕЛО ІННОВАЦІЙНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ ТА МЕХАНІЗМ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ТА СВІТОВОГО ЕКОНОМІЧНОГО ПРОСТОРУ»

АНОНС ПОДІЙ

Шановні педагогічні працівники ЗП(ПТ)О, роботодавці (працівники поліграфічних підприємств України), студенти, науковці!

БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ІНСТИТУТ НЕПЕРЕРВНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» НАПН УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «СТАВРОПІГІЙСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ МІСТА ЛЬВОВА»

КЛАСТЕР ПОЛІГРАФІЧНОЇ ІНДУСТРІЇ, ВИДАВНИЦТВ ТА ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ «ПОЛІГРАФІЯ: ЛОГІСТИКА, СЕРВІС, ЯКІСТЬ

Інформують Вас, що з 21 по 23 вересня 2023 р. проводиться Усеукраїнська науково-практична конференція

«СУЧАСНІ МОДЕЛІ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ І НАВЧАННЯ ЯК ДЖЕРЕЛО ІННОВАЦІЙНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ ТА МЕХАНІЗМ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ТА СВІТОВОГО ЕКОНОМІЧНОГО ПРОСТОРУ»

Конференція проводиться в змішаному форматі. Всі бажаючі можуть приєднатися за посиланнями нижче для онлайн участі в події.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/fouoAjFZfkYf4fEc9

Для участі в форматі офлайн телефонуйте організаторам.

Контакти: (+38) (067) 949-48-84, (+38) (097) 279-71-82

Адреса: вул. Плужника, 6, Львів

Мета проведення заходу: обговорення сучасних тенденцій впливу інноваційних змін на ринки праці та зайнятість, формування людського потенціалу, ціннісно-ментальні характеристики фахівців видавничо-поліграфічної галузі, формування відносин у партнерствах, механізми регулювання конкурентних відносин та мережевої кооперації, кластерні політики для розвитку регіонів в умовах децентралізації, моделі відкритої освіти, освітні тренди, практики, інсайти.

Планується робота над напрямом: «Трендвотчінг ринку праці в системі підготовки і підвищення кваліфікації фахівців в умовах повоєнного відновлення України»

Заходи для онлайн участі:

21.09.2023: МОБІЛІЗАЦІЙНИЙ ДЕНЬ УЧАСНИКІВ КОНФЕРЕНЦІЇ

12.30 – 15:00 Фасилітаційна сесія 1: Міжсекторальне партнерство в сфері професійної освіти як умова розвитку економіки регіонів

Посилання для приєднання до конференції Zoom

https://us02web.zoom.us/j/8045591955…

Ідентифікатор конференції: 804 559 1955

Код доступа: 272765

22.09.2023 ДЕНЬ РІШЕНЬ –

9.30 – 11:00 Фасилітаційна сесія 2:

Кластерні політики для забезпечення сталого розвитку держави та її регіонів

(Ця сесія наголошує на прийнятті рішень для трансформацій: що б ви зробили для трансформації професійної поліграфічної освіти?)

Посилання для приєднання:

https://us02web.zoom.us/j/8045591955…

Ідентифікатор конференції: 804 559 1955

Код доступа: 272765

Оргкомітет конференції планує розміщувати доповіді на web-сторінках БІНПО, видання збірника матеріалів конференції.

Доповіді, презентаційні матеріали та тези необхідно надсилати за електронною адресою: udenkova2017@gmail.com з поміткою: «До участі в Е-конференції»/

Реєстрацією на участь у конференції автори висловлюють згоду на розміщення доповідей, презентаційних матеріалів у мережі Інтернет. Матеріали розміщуються в авторській редакції.

ВИМОГИ ДО ЕЛЕКТРОННОГО ОФОРМЛЕННЯ МАТЕРІАЛІВ (ТЕЗ) КОНФЕРЕНЦІЇ:

Матеріали будуть розміщені в авторській редакції. Доповіді учасники мають подати українською мовою на сторінках формату А4 обсягом до 5 сторінок, відстань між рядками – 1,5 інтервал комп’ютерного стандарту, шрифт Times New Roman, кегель 14; поля: верхнє, нижнє, ліворуч, праворуч – 20 мм. Перший порядок: Назва доповіді, вирівнювання по середині, текст напівжирним шрифтом, усі великі літери. Другий порядок: Прізвище та ініціали автора, текст напівжирним шрифтом; науковий ступінь, наукове звання, посада, місце роботи курсивом. Далі – текст доповіді із посиланнями на використані літературні джерела. Список літератури – подається за потреби у кінці доповіді та оформляється відповідно до стандарту ДСТУ 8302:2015

Приклад:

СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ПРОВЕДЕННЯ УРОКУ ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ

Петренко С. П., викладач професійно-теоретичної підготовки Білоцерківського професійного ліцею (м. Біла Церква Київської обл.)

Текст доповіді

Список літератури (за необхідності)

Додатки (за необхідності)