ВЕЛЬМИШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ВИДАВНИЦТВ, ПОЛІГРАФІЇ І КНИГОРОЗПОВСЮДЖЕННЯ!

НОВИНИ...

З нагоди професійного свята ми вітаємо всіх, хто працює у цій галузі економіки чи здійснює підготовку фахівців для наших підприємств! Завдяки вашій праці ми маємо гарну поліграфічну продукцію чи то інформаційні послуги!

В умовах відкритого інформаційного суспільства стратегію розвитку поліграфічної галузі все більше визначає не економіка капіталу, а економіка розкриття людських здібностей, яка ґрунтується на діяльності талановитих т а відданих фахівців!

У сучасних умовах видавничо-поліграфічна галузь забезпечує інформаційну безпеку будь-якої розвинутої держави. Сьогодні інформаційний вплив зростає у всіх сферах життєдіяльності людини, тому важливими умовами економічної і політичної безпеки держави набуває ступінь володіння інформаційними ресурсами.

Видавничо-поліграфічна галузь відіграє важливу роль в організації інформаційної діяльності особи і суспільства. Вона є невід’ємною частиною культури народу та національної політики держави. Видавничо-поліграфічна галузь за своєю суттю спрямована на формування свідомості людини та інформаційного суспільства і тісно пов’язана з культурно-освітніми умовами!

Отож, у цей день, ми щиро дякуємо всім, хто причетний до важливої справи збереження українського друкованого слова та розвитку інформаційного простору! Бажаємо, щоб ваша робота була насиченою, яскравою і цікавою!